Опубліковано: 5 Січня, 2024. Переглядів: 177


У трьох областях є руйнування та поранені: повідомили деталі атаки РФ безпілотниками

Російські загарбники вночі проти 5 січня вдарили трьома безпілотниками типу Shahed по Високому Тягинської громади на Херсонщині. Удари прийшлися по адміністративній будівлі та модульному містечку. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, до лікарні доправили 50-річного чоловіка. У нього діагностували поранення черевної порожнини та печінки.

“Ще один житель, 43 років, отримав поранення спини та плеча. Потерпілому надали медичну допомогу на місці. Пʼятеро людей, серед них 14-річний підліток, дістали контузії та гострі реакції на стрес. Їх врятувало укриття, до якого вони встигли дістатися до моменту ворожого обстрілу”, – зазначив Прокудін.

Ворог також атакував Черкащину. Вночі та вранці 5 січня там знищили п’ять ворожих дронів. Обійшлось без потерпілих, повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Однак, в області у двох випадках є пошкодження ліній електропередач унаслідок падіння уламків БпЛА.

“Зараз без світла три населених пункти, ще два – частково. Аварійні бригади працюють”, – зазначив Табурець.

Шість ворожих дронів знищили у небі над Дніпропетровщиною, повідомив голова ОВА Сергій Лисак. Безпілотники збили у Криворізькому районі.

“Уламки впали на територію непрацюючого підприємства. Ніхто не постраждав. Продовжувався терор Нікопольщини. Ворог тричі обстрілював з важкої артилерії – райцентр, Марганецьку та Червоногригорівську громади. Загалом випустив більш ніж десять снарядів. Там також минулося без загиблих і поранених”, – зазначив Лисак.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...