Опубліковано: 29 Грудня, 2023. Переглядів: 1551


На Закарпатті сталася смертельна ДТП (+ФОТО)

У четвер, 28 грудня, близько 6-ої години ранку до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селищі Вилок, що неподалік Виноградова.

За викликом одразу виїхали слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, а також співробітники відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції.

У ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 43-річний житель Виноградова, керуючи автомобілем «КІА», допустив наїзд на 67-річну жінку-пішохода. Від отриманих травм мешканка Виноградова померла на місці події.

Водія поліцейські освідували – чоловік за кермом перебував тверезий. Наразі його авто вилучили та помістили на спецмайданчик поліції .

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої, слідчі Головного управління поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі буде проведено експертні дослідження, зокрема за висновками яких буде встановлено усі об’єктивні обставини аварії.

Слідство триває, повідомляє поліція Закарпатської області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...