Опубліковано: 19 Грудня, 2023. Переглядів: 1321


На Закарпатті в керівника лісгоспу, причетного і до незаконних робіт на Боржаві, проводять обшуки (+ФОТО)

На Свалявщині в керівника лісгоспу по факту розкрадання держкоштів, який причетний і до незаконних робіт на Боржаві, проводять обшуки.

Кілька годин тому правоохоронці Закарпаття затримали фігурантів в схемі розкрадання лісів та державних коштів. Наразі поліція проводить обшуки в директора філії “Свалявське лісове господарство” ДП “Ліси України” Романа Годя та його брата Івана.

Даний директор лісгоспу є депутатом Свалявської міської ради від партії “За Майбутнє”. Ще раніше був головою Дусинської сільської ради Свалявського району. Будучи сільським головою цей чиновник був також причетний до незаконного погодження іноземним забудовникам документації на сканадальне будівництво вітряків на полонині Боржава в межах Дусинської сільської ради.

Також влітку 2023 року очолюваний ним державний лісгосп в інтересах цього ж приватного забудовника ВЕС почав роботи по варварському розширенню дороги, який ввів на вершину гори Плай. При цьому вони здійснили вирубку дерев в межах земель ПЗФ, що було зафіксовано закарпатськими працівниками Держекоінспекції, нараховано збитки на суму 145 тис. грн та направлено для відповідного реагування до поліції.

За інформацією Закарпаття онлайн, депутат-лісник Р. Годя наближений до обласного депутата, заступника голови Закарпатської ОВА Василя Іванчо, який є заступником голови фракції цієї ж політичної партії «За Майбутнє» в Закарпатській обласній раді.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...