Опубліковано: 18 Грудня, 2023. Переглядів: 226


Анонсували одразу п’ять нових послуг у “Дії”: подробиці

Віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував нові послуги у застосунку “Дія”.  Про це Федоров розповів в інтерв’ю “24 Канал“.

Оновлюють послугу з реєстрації фізичних осіб-підприємців.

“Сьогодні вже працює автоматичне закриття ФОП, але ми також додаємо автоматичне оновлення даних про ФОП.

Тобто у “Дії” в кілька кліків можна буде змінити прізвище, кведи або контактну інформацію. І це відбуватиметься автоматично, без реєстратора. Тобто послуга стає комплексно-автоматичною”, – сказав міністр.

Також запускають послугу для моряків.

“Розширюється перелік звань, на які моряки можуть подати документи. Послуга якраз є однією з антикорупційних, тому що у цьому напрямку були великі проблеми”, – повідомив Федоров.

Міністр розповів про послугу єПідприємець.

“Йдеться не тільки про реєстрацію бізнесу, а й про паралельне отримання додаткових послуг, які необхідні саме для цього підприємства. Щоб не ходити іншими сайтами чи офлайн-органами”, – заявив Федоров.

Також міністр сказав про карту укриттів і пунктів незламності.

“Це буде певна платформа, де можна зібрати всі пункти незламності й укриття, подивитися, чим вони забезпечені, побачити фото і залишити фідбек. Все це можна зробити у кілька кліків у Дії”, – сказав Федоров.

Ще одна послуга – перереєстрація авто.

“Вона (послуга) лишає центри МВС монополії на купівлю-продаж авто і дозволяє людям в форматі people-to-people купувати чи продавати авто”, – повідомив міністр.

“А ще у нас буде оновлення дизайну “Дії”. Ми давно цього не робили і це буде, напевне, перше таке велике оновлення. У “Дії” дуже багато нових послуг, тому потрібно зробити інтерфейс більш зручним для користувачів”, – заявив Федоров.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...