Опубліковано: 22 Листопада, 2023. Переглядів: 461


Мирні переговори з РФ: в Офісі президента різко відреагували на заяву Путіна

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк відповів на останню заяву президента РФ Володимира Путіна про мирні переговори з Україною. Диктатор цинічно повідомив, що Росія нібито “ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною”.

В ОП України відреагували на останню заяву Путіна про мирні переговори, яку він зробив під час виступу на саміті G20 22 листопада.

Нагадаємо, диктатор сказав, що “Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною”. “Це не Росія, а Україна публічно оголосила про те, що вона виходить із переговорного процесу. Ба більше, було підписано указ (декрет) глави держави, який забороняє вести з Росією такі переговори”, — сказав Володимир Путін, виступаючи по відеозв’язку.

“Винищенням цивільного населення в Україні з 2014 року займається виключно Росія. Робить це навмисно, чудово розуміючи результат своїх геноцидних дій. А з лютого 2022-го винищення цивільного населення набуло системного, масштабного, тотально руйнівного характеру, що передбачає авіаційні бомбардування, ракетні й артилерійські обстріли всієї території України”, — написав радник у Telegram.

Подоляк додав, що “Росії немає чим думати й немає що думати про те, як “припинити трагедію в Україні””.

“Убивці, які холоднокровно вчиняють умисний злочин, усередині нього не думають, як зупинити злочин. Єдине ж дієве рішення, усвідомлення якого все ще непідвладне розуму Путіна, – негайно вивести окупаційні російські війська із суверенної території іншої держави. Після – за стіл, щоб обговорити виплати, компенсації та інші юридичні наслідки війни”, — написав Михайло Подоляк.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...