Опубліковано: 14 Листопада, 2023. Переглядів: 308


На заході України військкоми насильно «мобілізували» чоловіка прямо з робочого місця, — ЗМІ (ВІДЕО)

У Львові семеро працівників ТЦК та СП силою забрали до лав ЗСУ паркувальника, який перебував на робочому місці. Відео «мобілізації» оприлюднило в мережі видання «Чернівецький промінь», пише Фокус.

На опублікованих кадрах видно, як група представників військкомату з’явилася на робочому місці одного з потенційних мобілізованих та вивела його буквально під руки у невідомому напрямку.

Як повідомляє ТСН із посиланням на працівників «Львівавтодору», інцидент із військкомами у Львові стався 10 листопада. «Мобілізованим» був паркувальник цього підприємства.

Що кажуть у Львівському ТЦК

У пресслужбі Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розповіли, що про цей випадок поки що нічого не знають, пише видання «Еспресо. Захід».

«Не коментуємо і не маємо такої інформації. У нас такого не було. На даний момент нам відомо лише про один факт, і ми вже подали інформацію про це в соцмережах. Нехай організації надають списки ухилянтів, тоді б таких випадків не траплялося. Працівники ТЦК мають право приходити на місце роботи до працівників», – додали у пресслужбі Львівського обласного ТЦК та СП.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...