Опубліковано: 9 Жовтня, 2023. Переглядів: 256


Армія Ізраїлю заявила про повернення під контроль всіх районів країни

На цей час Ізраїль уже повернув під контроль всі райони.

На території країни зараз немає бойових дій. Однак, не виключено, що на ізраїльській території все ще перебувають бойовики угрупування ХАМАС.

Про це заявив речник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагаріповідомляє The Guardian.

За словами речника, зараз проводиться евакуація населення з усіх населених пунктів, розташованих поблизу кордону з Сектором Гази.

Разом з тим Ізраїль все ще перебуває у стані підвищеної готовності на півночі. Так, напередодні там сталося кілька локальних інцидентів, але бойових дій немає.

За словами Хагарі, Армія оборони Ізраїлю здійснює інтенсивні повітряні удари по Сектору Гази кожні чотири години. Ізраїль націлений тільки на місця, де присутні терористи. Ізраїльські війська атакують сотні цілей. Хагарі стверджує, що йдеться вже про сотні загиблих терористів.

У Секторі Гази нині немає електрики. Ніхто не в’їжджає і не виїжджає з території.

Речник також повідомив, що Ізраїль призвав 300 тисяч резервістів. Спорядження і продовольства для них достатньо. За словами Хагарі, кількість загиблих ізраїльтян нині становить близько 700 осіб. Підтверджено загибель 73 солдатів. Водночас він відмовився назвати кількість захоплених бойовиками заручників.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...