Опубліковано: 8 Жовтня, 2023. Переглядів: 357


На заході України стався резонансний випадок: шокуючі кадри (ВІДЕО)

Скандал у ТЦК та СП Тернополя. У мережі показали відео, на якому, ймовірно, співробітники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки б’ють людей.

Це вже не перший випадок застосування насильства працівниками військкомату в місті. Нещодавно у Тернополі “пакували” людей з вулиці в автобус, у ТЦК відреагували на цю ситуацію.

Соцмережі про побиття у ТЦК: найкраща “мотивація” йти воювати

Відповідне відео опублікувала спільнота “Тернопіль без цензури” в Instagram. На кадрах видно, як двоє військових завдають ударів іншим людям — вони, найімовірніше, лежать на ліжках, тож хто це саме — неясно. Ще кілька чоловіків стоять і спостерігають за ситуацією.

Увага: на відео є кадри жорстокості!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тернопіль без цензури (@misto.te)

У коментарях користувачі впізнали одного з чоловіків, який б’є, назвавши його “кнуром”. “Вже більше ніж пів року порушує права людей, але для цієї організації він цінний кадр з “могилізації”. Звичайне відношення до людей у тернопільські громаді”, — написав користувач.

У Тернопільському ТЦК та СП відреагували на відео. “Що спровокувало конфлікт? Словесні образи та зухвалість з боку громадян по відношенню до працівників ТЦК СП? Приниження їх гідності? Нанесення удару військовослужбовцю, як на одному з відео?” — почав свій допис військкомат.

Там уточнили, що для з’ясування усіх обставин, які відбулися, керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...