Опубліковано: 6 Жовтня, 2023. Переглядів: 1320


На трасі Київ-Чоп сталася моторошна ДТП, багато постраждалих (+ФОТО, ВІДЕО)

На Рівненщині у службовий автомобіль патрульної поліції в’їхав Audi з причепом.

Внаслідок зіткнення постраждали п’ятеро людей, їх госпіталізували.

Як повідомила прес-служба поліції Рівненщини, аварія сталась близько 20:30 у четвер, 5 жовтня, поблизу села Варковичі, на трасі «Київ-Чоп».

«25-річний житель Львівщини, керуючи легковиком Audi A6 із причепом, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із службовим автомобілем патрульної поліції Mitsubishi Outlender, який рухався із увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольору», – йдеться у повідомленні.

До лікарні із різними травмами доставили водія та пасажирів легковика Audi: це 31-річний та 20-річний односельці водія. Їх із понівеченого авто деблокували рятувальники.

Постраждали також і поліцейські з екіпажу: 31-річний водій та 26-річний пасажир. Як відбувалась рятувальна операція, показала прес-служба ДСНС Рівненщини, опублікувавши відео з місця ДТП.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило травми). Санкція статті передбачає мінімум 51 тис. грн штрафу.

У поліції додають, що водій легковика на причепі перевозив свійську тварину – вона не постраждала.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...