Опубліковано: 22 Вересня, 2023. Переглядів: 2313


На Хустщині сталася смертельна ДТП: подробиці (+ФОТО)

На Закарпатті у селі Драгово Хустського району 21 вересня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі нетверезого водія. Внаслідок аварії одна людина померла у кареті швидкої, ще троє — отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

За інформацією відомства, 29-річний житель села Забрідь, керуючи автомобілем марки “ВАЗ-2109”, перевищив швидкість та втратив керування транспортним засобом. Внаслідок цього автомобіль кілька разів перекинувся.

“У результаті автопригоди несумісні з життям травми отримав 45-річний пасажир авто. 29-річного водія та ще двох його попутників з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні. Керманича освідчили — у його крові виявили 1,4 проміле алкоголю, що у 7 разів перевищує допустиму норму”, — йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали й наразі він перебуває під цілодобовою охороною у спецпалаті лікарні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого, — додають в поліції.

Найближчим часом закарпатцю повідомлять про підозру. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 10 років. У справі триває слідство.

У ДТП на Закарпатті одна людина загинула, ще троє — травмовані


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...