Опубліковано: 21 Вересня, 2023. Переглядів: 13232


У Чехії за загадкових обставин загинув 21-річний мешканець Хустщини – ЗМІ (ФОТО)

У Чехії за загадкових обставин загинув 21-річний мешканець села Рокосово на Хустщині Михайло Цугорка. Про це повідомляє Перший кабельний.

“Як повідомила у соцмережах дівчина Михайла, він зник більше тижня тому. Хлопець пішов у напрямку метро, але більше його не бачили.

Хлопця шукали всі знайомі і тільки потім звернулися до поліції.

Згодом хлопця знайшли мертвим.

Михайло був вихованцем волейбольного клубу Рокосово, а потім поступив до Тернопільського національного педагогічного університету на факультет фізичного виховання і почав грати за волейбольну команду університету”, – йдеться у публікації ПЕРШИЙ.com.ua.

Тернопільського волейболіста знайшли мертвим у Чехії

«Раптова звістка про смерть Михайла вразила серця всіх, хто його знав. Пішов з життя талановитий спортсмен – волейболіст, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, дружелюбний та завжди усміхнений, життєрадісний, повний сил, мрій, планів на щасливе майбутнє», – зазначила у своєму дописі тренерка волейбольної команди ТНПУ Олена Сопотницька.

Як раніше писала на своїй сторінці в Інстаграм дівчина зниклого хлопця Настя, 16 вересня 2023 року Михайло перестав виходити на зв’язок між 21 та 23 годинами. Мав їхати від станції метро Letňany до Vyšehrad, можливо виходив десь в центрі.

Самостійні пошуки рідних не дали результатів і вони звернулися в поліцію. Зникнення українця сколихнуло соцмережі. Оголошення про його пошук поширили безліч небайдужих співвітчизників. Згодом до пошуку долучилися поліцейські, але хлопця знайшли мертвим.

У Чехії знайшли мертвим 21-річного закарпатського волейболіста


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...