Опубліковано: 1 Вересня, 2023. Переглядів: 342


Зливи з градом накриють частину України

Початок осені та вересень-дебютант нарешті принесуть в Україну свіже повітря. Спека послабне у перші вихідні осені, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

“2 вересня, у суботу, дощі якісь локальні трохи походять по західній частині України. На решті території буде сухо, малохмарно. 3 вересня в західних областях дощі та грози обіцяють сильнішу активність, місцями очікуються навіть зливи та град.

Дійдуть опади в неділю також до Вінниччини, Житомирщини, Київщини. На решті території втримається суха погода”, – написала вона.

Найближчими вихідними температура повітря становитиме +20…26°С, на півдні та південному сході до +29°С. А в неділю у західних областях навіть подекуди буде +18…20°С.

У Києві в суботу буде сухо. У неділю є ймовірність локального дощу. Температура повітря в столиці коливатиметься в межах +25°С.

“Літечко дороге! Любимо тебе завжди, любимо твою радість і розкіш, згадуємо вже тебе, і усміхаємося від хороших спогадів, і плачемо: бо забрало ти в багатьох із нас у свій український рай рідних людей. Хай їм там буде світло й хороше”, – додала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...