Опубліковано: 18 Серпня, 2023. Переглядів: 3912


Віктору Балозі, якого підозрюють у причетності до смерті лікаря, обрали запобіжний захід. Узяли під варту без застави

Віктору Балозі, якого підозрюють у причетності до смерті лікаря із Закарпаття, 18 серпня Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід. Чоловіка взяли під варту без права внесення застави.

Як повідомляють журналісти Суспільного, підозрюваний під час судового засідання свою вину не визнав. Його адвокат повідомив, що рішення будуть оскаржувати.

“Підозрюваний, нехтуючи моральними та правовими нормами, що зобов’язують надати допомогу особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, не вжив можливих заходів, сів до власного автомобіля та вирушив у невідомому напрямку”, — повідомляють на Facebook-сторінці Ужгородського міськрайонного суду.

Інцидент трапився 10 серпня близько 12-ї ночі на вулиці Баб’яка в Ужгороді. Між чоловіком, який керував автомобілем “Skoda”, та водієм “Volkswagen Touareg”, стався конфлікт на дорозі.

На Закарпатті в обласному клінічному центрі нейрохірургії помер чоловік, який перебував у реанімації після бійки на дорозі в Ужгороді. Загиблий — Іван Турок. Він працював кардіологом у Мукачівській лікарні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...