Опубліковано: 11 Серпня, 2023. Переглядів: 881


Звільняємо всіх обласних «воєнкомів» – Зеленський (ВІДЕО)

Відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони щодо ситуації з корупцією у ТЦК. Головував президент Володимир Зеленський.

Заслухали інформацію про результати перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки від директора Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова, голови СБУ Василя Малюка, міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, генерального прокурора Андрія Костіна.

Доповідали також голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков та директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос, повідомляє Офіс президента.

“Виявили випадки корупції, зокрема під час проведення загальної мобілізації, які становлять загрозу національній безпеці України та підривають довіру до державних інституцій”, – йдеться у повідомленні.

РНБО рекомендувала головнокомандувачу Валерію Залужному призначити за рекомендаціями керівників оперативно-тактичних та оперативно-стратегічних угруповань на посади керівників обласних ТЦК офіцерів, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, після перевірки СБУ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...