Опубліковано: 10 Серпня, 2023. Переглядів: 297


“Якого хр*на курс так скаче”: пропагандист Соловйов істерично відреагував на падіння рубля (ВІДЕО)

Російській рубль потрапив до трійки найгірших валют, що розвиваються, разом із турецькою лірою та аргентинським песо. Через цю новину головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов в ефірі свого шоу влаштував справжню істерику. У падінні рубля він звинуватив депутатів Держдуми РФ та Центральний банк Росії, пише ТСН.

“У мене запитання до всіх депутатів Державної думи РФ.

Скажіть, будь ласка, а ви не помічаєте, який зараз у нас курс валют в країні. Скажіть, будь ласка, ви хоч один запит до ЦБ (Центрального банку) зробили. Щоб ці люди прийшли і публічно пояснили. Поясніть, будь ласка, країні, що відбувається”, – обурився пропагандист.

Соловйов додав, що не розуміє, що сталося.

“Що такого сталося, що такий курс? Це ж приведе до росту інфляції. При чому пік випаде саме на час виборчої кампанії”, – сказав він, а потім почав кричати.

Також пропагандист згадав про Захід, який буде насміхатися з Росії, і захвилювався через це.

“Навіть не пояснює, якого хр*на курс так скаче, що над нами весь закордон тепер сміється. Що найслабша валюта у нас – рубль. Це завдяки геніальній політиці Центрального банку, який зневажає народ, щоб хоч слово сказати”, – закричав Соловйов, накинувшись із звинуваченнями на ЦБ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...