Опубліковано: 6 Серпня, 2023. Переглядів: 361


Гороскоп на 7-13 серпня

Протягом тижня з 7 по 13 серпня використайте можливість покращити своє матеріальне становище. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не пропустіть нагоди заробити більше грошей до середи, – говорить астрологиня. – Фінансові справи підуть угору. Успіх матимуть Терези та Козороги. Купа сюрпризів чекає на Овнів, Дів і Скорпіонів.

Ви одержите вигідну винагороду за свою роботу. Віддавайте перевагу безготівковим розрахункам. Операції купівлі-продажу обернуться збитками для вас. Це тиждень злагоди у вашій родині. Будьте щедрими на слова любові. Зробіть щось приємне для близьких. Вони відповідатимуть взаємністю. Не дослухайтеся до чужих балачок, не намагайтеся вирішити чужі конфлікти чи помирити старих ворогів. Вас звинуватять у тому, чого не робили. Захищайтеся своє чесне ім’я”.

Овен

Залишитеся задоволені усім, що з вами відбувається. Постарайтеся відмовитися від частини обов’язків, які на вас захочуть перекласти колеги. Грошей у кишені стає більше. У ваше життя можуть повернутися колишні кохані. Не довіряйте їм свої секрети.

Телець

Зірки цими днями навіюватимуть бажання підкоряти раніше неподолані вершини. Задовольніть свою цікавість. Подорожуйте і читайте. Не прогавте цей тиждень, сидячи на дивані чи біля комп’ютера.

Близнюки

Власні проблеми відійдуть на другий план. Вам доведеться бути свідком особистих драм інших людей. Не докучайте знайомим порадами. Просто вислухайте їх.

Рак

Доведеться виконувати кілька справ водночас. Розділіть необхідне і бажане. Будьте послідовними. Тоді можна досягти бажаного результату.

Лев

Невеликий прибуток суттєво не покращить ваше фінансове становище. Господарюйте економно. Не позичайте людям гроші. Вашою увагою заволодіють нові знайомі. На деякий час забудете про негаразди.

Діва

Намагатиметеся якомога швидше досягти своєї мети. Не варто через це ігнорувати закон і переступати через власні принципи. Це невдалий час, аби призначати перше побачення і проводити презентації своєї роботи.

Терези

Купуйте лише необхідне. У вашій кишені обмаль грошей. Добре почуватиметься той, хто поєднує кілька робіт водночас. Вас можуть засліпити швидкоплинні почуття. Та поява нового партнера не віщує нічого доброго. Зберігайте вірність своєму подружжю.

Скорпіон

Не намагайтеся одержати якомога більше користі від продажу власних речей. Зараз не варто збувати автомобіль, одяг та коштовності. Позбавитися настирливих залицяльників буде непросто. Ваше серце зараз вірне тільки одній людині.

Стрілець

Тиждень штовхатиме людей на неадекватні вчинки. Вони будуть злопам’ятними. Багатьом здаватиметься, що всі навколо хочуть їх образити. Не варто цього дня намагатися покорити чуже серце.

Козоріг

Жадатимете контролювати усіх навколо. Не варто втручатися у чужі справи, особливо якщо вони стосуються фінансів. Суттєвого поповнення гаманця не видно. З великими покупками краще зачекати.

Водолій

Важко буде зібрати докупи свої почуття і бажання. Зроблений цього тижня вибір може змінити усе ваше життя. Не поспішайте з ним.

Риби

Прислухайтеся до порад дітей. Їхніми устами звучатиме істина. Вони допоможуть знайти вихід зі скрутної ситуації. Варто погодитися на нову посаду. Не спішіть розкривати своє серце новим шанувальникам. Вони можуть спровокувати на відверту розмову, а потім використати вашу сповідь проти вас.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...