Опубліковано: 9 Липня, 2023. Переглядів: 415


У горах на Закарпатті травмувалися двоє туристів (+ФОТО)

У горах на Закарпатті 8 липня травмувалися двоє туристів. Їм надавали допомогу рятувальники, — повідомили на Facebook-сторінці ДСНС У Закарпатській області.

Обидва випадки сталися у Рахівському районі. Перше повідомлення закарпатські рятувальники отримали о 18:05 від івано-франківських колег.

За наданою інформацією, 58-річна туристка травмувала ногу під час проходження туристичного маршруту групою з чотирьох осіб.

“Для надання допомоги вирушили пошуковці Лазещинського гірського пошуково-рятувального відділення. О 19:35 групу було знайдено в районі полонини Гропа. Травмованій надали першу домедичну допомогу та транспортували до села Лазещина”, — йдеться у повідомленні.

Від подальшої госпіталізації жінка відмовилася.

Ще одне повідомлення про травмування людини у Карпатах рятувальники отримали о 21:30. Інцидент стався у районі гори Квасівський Менчул. Там травмувалася 33-річна туристка.

“Пошуково-рятувальні роботи проводили гірські рятувальники села Кваси. Вони дісталися до місця перебування туристки, надали необхідну допомогу та о 03:00 9 липня транспортували до села Кваси, де її вже чекала бригада екстреної медичної допомоги”, — йдеться у повідомленні.

Після того, як туристку оглянули медики, жінка повернулася до місця тимчасового проживання.

Рятувальники надавали допомогу туристам, які травмувалися у горах на Закарпатті

33-річна туристка тамувалася в горах на Закарпатті


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...