Опубліковано: 5 Липня, 2023. Переглядів: 578


Італійські лікарі врятували життя 19-річного українця, що страждає на рідкісну хворобу (+ФОТО)

В Італії провели успішну операцію 19-річному юнаку з України. Хлопець страждає на рідкісну хворобу. Нарешті він може повернутися додому.

Про це у Фейсбук розповіла Олена Сливка.

“Ніколи не бачила Милосердя без кордонів, тому відчуваю лише безмежну вдячність лікарям, всьому медичному персоналу IRCCS Istituto Ortopedico Rizzoli, Алессандро Гасбаріні та лікарні Policlinico Sant’Orsola-Malpighi в Болонії, за врятовані людські життя. Дякуємо професору Лівіо Пресутті, відомому на весь світ, з лікарні С. Орсола, який проявив велику людяність до 19-річного українця, що страждає на рідкісну хворобу.

Дуже важку операцію успішно провели Алессандро Гасбаріна та його команда професіоналів!

Особлива подяка Fondazione 5X Mille Probone Italia, Patrizia Lorenzelli за їх милосердя, яка допомогла українській родині (матері та сину) під час лікування. Наразі молодий українець, після складної операції, проходить реабілітацію під пильним наглядом італійських лікарів.

Крім того, продовжили візит до урологічного відділення лікарні в Орсолі. Завдяки роботі молодих лікарів-професіоналів є гарні результати. Нарешті хлопчик може повернутися додому. Дякую Ісусе і дякую всім лікарям. Хай Бог благословить вас”, – написала О.Сливка.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...