Опубліковано: 2 Липня, 2023. Переглядів: 623


У Зеленського зробили чергову заяву щодо переговорів з РФ

Розмови про необхідність переговорів України та Росії є інфантильними.

У цій війні може бути лише один переможець й переможений. У разі поразки України програють також ті, що зіграли панахиду західному світу у власному “кінці історії”.

Про це написав радник голови Офіса президента України Михайло Подоляк у Twitter.

“Не існує більшого інфантилізму та відірваності від реальності, ніж розмови заокеанських інтелектуалів про необхідність переговорів з Росією, “поганий мир” та припинення вогню, тому що “поразка воєнного злочинця Путіна дестабілізує політичну ситуацію в Росії”. Фантастичний неосяжний мазохізм”, – пише Подоляк.

Радник голови ОП наголосив, що війна Росії проти України не є маленький локальним конфліктом. У війні двох систем з таким масштабом жертв, руйнувань й інтенсивності бойових дій – точки неповернення залишилися позаду.

“Сьогодні в цій війні може бути лише один переможець і один переможений. І якщо з такими “картами на столі” ви боїтеся перемогти (проявляти ініціативу), а тому підсвідомо хочете, щоб Україна програла, задля псевдостабілізації відносин з Москвою, – ви просто дивовижні люди з драматичною схильністю до суїциду”, – додав Подоляк.

Подоляк зауважив, що у разі поразки України програють також ті, що зіграли панахиду західному світу у власному “кінці історії”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...