Опубліковано: 1 Липня, 2023. Переглядів: 717


Для яких трьох знаків липень стане найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Липень – час натхнення та бадьорості. Не бійтеся щось пробувати і розпочинати. Це збільшить заробітки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не шукайте причин, якщо хочете щось змінити, – говорить астрологиня. – Просто робіть те, що задумали і тільки виграєте від цього. Це період особливих змін на краще. З’являться можливості, яких ви не помічали раніше.

Більшого досягатиме той, хто не боїться експериментувати. Не упустіть свій шанс розбагатіти. Перший тиждень липня приємно вразить та змусить усміхнутися. З нього розпочнеться ваш успішний липень. Найбагатшим він стане для Тельців, Терезів і Водоліїв. Суперуспішний період розпочнеться у життів Левів, Стрільців і Скорпіонів”.

Овен

Несприятливий час для відкриття нового бізнесу. Краще зачекати із відкриттям магазинів та підприємств. Вдалим буде шопінг. Скористайтеся можливістю оновити гардероб.

Телець

Місяць буде багатим на цікаві пропозиції. Здивуєтеся, як багато успішних моментів чекає на вас. Гроші йтимуть до ваших рук. Не варто усе одразу витрачати. Заощадження скоро знадобляться для більш вигідних покупок.

Близнюки

Це час складних випробувань для керівників. Не варто змінювати колектив, шукати собі помічників. Оточите себе самозванцями. Зачекайте до кінця місяця. Тоді зможете підшукати справжніх професіоналів. Добре заробити вдасться, якщо виставите на продаж речі, якими не користуєтеся.

Рак

Не беріть позику. Її навряд чи вдасться повернути вчасно. Успіх матимуть справи, які розпочнете після 10 липня. У цей період варто запускати нові проєкти і рекламувати себе.

Лев

Цікаві фінансові пропозиції надійдуть на початку місяця. Вам погодяться підвищити зарплатню. Здійсняться мрії, які виношуєте не один рік. Не варто вкладати кошти у чужий бізнес. Краще плануйте власну справу і шукайте хороших інвесторів.

Діва

Не варто економити на речах, які плануєте використовувати для щоденного вжитку. Вдалий період, аби купити авто. Підшуковуйте нерухомість для своєї сім’ї. Але вкладати у неї кошти краще у вересні.

Терези

Розпочинається новий цикл у вашій кар’єрі. Розгляньте цікаві вакансії та відгукніться на ті, що дійсно варті вашої уваги. Роботодавці віддаватимуть вам посади, на які давно заслуговуєте.

Скорпіон

Зараз ви здатні покорити будь-кого. Не вагайтеся, якщо хочете чогось досягти. Сміливо беріться за справи, з якими впораєтеся краще за інших. Ваші заробітки зростають. Постійно розриватиметеся між родиною і роботою. Цінуйте кожен момент, проведений у колі найрідніших людей.

Стрілець

Добре піде торгівля. Клієнти віддаватимуть перевагу вам, а не конкурентам. Не поспішайте закривати бізнес, який з вагомих причин поки що не приніс високих заробітків. На все свій час. Ситуація зміниться усередині літа.

Козеріг

Справи підуть краще у тих, хто зуміє абстрагуватися від обставин і не буде опускати руки. Суперуспішним цей період буде для людей творчих професій. Ви легко проходитиме співбесіди та вливатиметеся у колектив.

Водолій

Ваша робота буде гідно оцінена. Працюйте з перевіреними роботодавцями. Заощадження зростають. Можна шукати авто та нерухомість для своєї сім’ї. Вигідними будуть покупки телефонів та комп’ютерів. Вони служитимуть надійно.

Риби

Це вдалий час, аби розпочинати власний бізнес. У вашій голові зароджуватимуться геніальні ідеї. Радьтеся з успішними бізнес-консультантами, але не відкривайте свої карти, щоб вашими ідеями не скористалися.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...