Опубліковано: 24 Червня, 2023. Переглядів: 747


Російські олігархи слідом за Путіним втекли з Москви

Російські олігархи Володимир ПотанінДенис МантуровАркадій Ротенберг і, ймовірно, Борис Ковальчук могли залишити Москву на тлі військового заколоту Євгена Пригожина і “вагнерівців”.

Також близько 14:16 за московським часом із Москви у бік Санкт-Петербурга вилетів Іл 96-300ПУ президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомляє російське видання “Важные истории”.

Борт зник з радарів біля Твері. На ньому встановлено обладнання для керування армією.

Другий президентський літак Ту-214ПУ вилетів із Москви також до Пітера о 14:44 мск. На ньому також є обладнання у разі війни. Він зник із радарів над Гатчиною.

Куди полетіли літаки російських олігархів і друзів Путіна

Бізнес-джет олігарха та друга Путіна Аркадія Ротенберга Bombardier BD-700 вилетів із Москви сьогодні об 11:30 ранку та приземлився у Баку о 15:04 мск. Цей політ заплановано ще вчора ввечері.

Sukhoi Superjet віцепрем’єра Росії Дениса Мантурова вилетів з Москви о 7-й ранку і приземлився в турецькому Даламані о 12:06 мск.

Бізнес-джет Gulfstream G650 олігарха Володимира Потаніна очікує вильоту з Москви до Стамбула о 17:00 мск.

Bombardier Global Express XLS держкомпанії Інтер РАО (її очолює син друга Путіна Юрія Ковальчука Борис) вилетів із Москви та приземлився у Пітері близько 15:00 мск.

Тим часом звичайні громадяни не можуть особливо кудись відлетіти, оскільки ціни на авіаквитки з Росії до безвізових країн різко злетіли вверх. Квиток на прямий рейс з Москви до Єревану коштує до 200 тисяч рублів, у Дубай – 350 тисяч рублів. Квитків до Стамбула, Астани та Тбілісі не залишилося.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...