Опубліковано: 24 Червня, 2023. Переглядів: 502


Путін ризикує втратити владу. Наступні 24 години будуть вирішальними – CNN

Президент Російської Федерації Володимир Путін ризикує втратити владу. Наступні 24 години будуть вирішальними. Про це повідомило американське видання CNN.

“Російський президент зіткнувся з найсерйознішою загрозою своїй владі за всі 23 роки керування ядерною державою. І приголомшливо спостерігати, як видимість тотального контролю, яку він підтримував увесь цей час, – головна перевага його автократії – руйнується за одну ніч”, – пишуть.

Перші заяви власника ПВК “Вагнер” Євгенія Пригожина розцінювались як спроба Путіна “тримати у напрузі” генералів.

Імовірно, що підрозділи “вагнерівців” планували це протягом певного часу. Виправдання для повстання з’явилося спонтанно – нібито авіаудар по табору “Вагнера” в лісі, повідомило американське ЗМІ.

“Можливо, Пригожин мріяв, що зможе підштовхнути Путіна до зміни керівництва Міністерства оборони РФ. Але звернення Путіна в суботу вранці знищило цю перспективу”, – пишуть.

“Тепер перед російською елітою стоїть екзистенційний вибір – між режимом президента, що хитається, і темним, найманим Франкенштейном, якого вона створила для виконання брудної роботи, і який обернувся проти своїх господарів”, – повідомляє CNN.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...