Опубліковано: 20 Червня, 2023. Переглядів: 431


Генштаб повідомив останні новини з передової

Розпочалася 482-га доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де тривають важкі бої. Протягом минулої доби відбулося 45 бойових зіткнень, повідомив уранці 20 червня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

“Авіація сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу росіян. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, 10 районів зосередження особового складу та військової техніки, два склади боєприпасів, склад пально-мастильних матеріалів, 15 артилерійських підрозділів на вогневій позиції, три засоби протиповітряної оборони та ще два важливих об’єкти окупантів”, – йдеться у повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках фронту оперативна обстановка лишається без суттєвих змін. На Лиманському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямках Ямполівки, Торського, Григорівки, Спірного та західніше Діброви Донецької області, але успіху не мав.

На Бахмутському напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії у напрямку Оріхово-Василівки Донецької області.

На Авдіївському напрямку росіяни безуспішно наступали в районі Авдіївки.

На Мар’їнському напрямку протягом доби наші захисники відбили усі атаки противника в районах Красногорівки, Мар’їнки та Побєди.

На Шахтарському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямку Новомихайлівки. Успіху не мав.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...