Опубліковано: 17 Червня, 2023. Переглядів: 626


Путін готує масштабну “хімічну атаку”: нові підтвердження

Дії окупантів свідчать про намір влаштувати техногенну катастрофу на хімічному підприємстві “Кримський титан”.

Президент Російської Федерації Володимир Путін наказав військам “хімічного захисту” увійти на тимчасово окуповану територію Херсонської області. Це може свідчити про підготовку до провокації на хімічному підприємстві “Кримський титан”, що розташоване у Армянську на території Криму, яка межує з Херсонщиною.

Про це повідомили у Telegram-каналі партизанського руху “Атеш”, до якого належать, зокрема, кримські татари, пише ТСН.

Офіційно причиною такої передислокації російських “хімічних” військ називають ліквідацію наслідків “прориву” Каховської ГЕС. Але, як зауважили в “Атеш”, ці військові підрозділи не призначені для виконання таких завдань, переважно цим займаються цивільні структури.

“Реальна мета розміщення там хімічних військ може полягати у провокації на заводі “Титан”. Росія може виконати чергову техногенну катастрофу для оборони Кримського півострова. Не хочеться в це вірити, але треба готуватися до найгіршого сценарію. Після Каховської трагедії не залишається сумніву, що вони можуть піти на все”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляють джерела “24 каналу”, окупанти дійсно можуть готуватися до теракту на “Кримському титані”, оскільки розсилають у військові підрозділи, які дислокуються, зокрема, у сусідній з Армянськом Чаплинці на Херсонщині, накази з вимогою провести перевірку засобів хімічного захисту особового складу “з метою забезпечення ведення бойових дій в умовах хімічного зараження місцевості”.

Підрозділи окупаційної армії на Херсонщині отримали наказ перевірити засоби хімічного захисту / © 24 канал


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...