Опубліковано: 11 Червня, 2023. Переглядів: 470


Гороскоп на 12 – 18 червня

12-18 червня не купуйте одяг і взуття. Підібрані речі не пасуватимуть, а коштуватимуть дорого.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Усі пристрасті вляжуться, а люди заспокояться, – говорить астрологиня. – Лише до четверга відчуватимемо, що щось заважає рухатися вперед. Це один із найкращих тижнів цього літа. Вам щаститиме у переговорах, на співбесідах, у змаганнях.

Скористайтеся усіма можливостями, які пропонує життя. Це дозволить досягти більшого. Помиріться з коханими. Будьте спокійними і терплячими, із вдячністю прийміть їхню турботу. Намагайтеся не тиснути одне на одного. Даремно з’ясовуєте стосунки з батьками і друзями. Усі тривоги скоро відступлять. Не залишайте на вулиці знайдених цуценя чи кошеня. Вони принесуть щастя у дім. Важливі зустрічі плануйте на п’ятницю, а відрядження – на суботу. Ваш гаманець поповниться. Вкладайте гроші у перевірені проєкти. Ця інвестиція дозволить розбагатіти у майбутньому”.

Овен

Щедрість не повинна перетворюватися на марнотратство. Контролюйте свої витрати. Не затримуйтеся на роботі. Вашої уваги потребуватимуть батьки та діти. Щасливим цей день не назвеш. Поставтеся до невдач по-філософськи. Не дозволяйте емоціям взяти гору над розумом.

Телець

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої смартфони. Вони надовго затримаються у сервісному центрі. Контролюйте пульс під час занять гімнастики та швидкого пересування пішки. Можливі прояви тахікардії.

Близнюки

Робіть те, що піднімає вам настрій. Час позбутися обтяжливих стосунків. Не шкодуйте за втраченим. Вирушайте у подорож із компанією. Спільний бюджет допоможе пережити мандри з найменшими витратами. Легко буде завагітніти.

Рак

Це дні, які годують рік. Передавайте свій досвід, займайтеся саморозвитком, інвестуйте гроші у справи професіоналів, яким довіряєте. Від того які зусилля докладете, залежить ваш заробіток. У середу і четвер не випускайте з рук гаманець.

Лев

Робота не дасть очікуваних результатів. Швидко наставатиме втома. Більше відпочивайте. Не варто брати кредити. Їх важко буде виплачувати. Нагадають про себе старі борги. Бажано не зволікати з їхнім погашенням.

Діва

Пошукайте новий стиль одягу чи зачіски. Створіть щось красиве і практичне власними руками. Через самовираження до вас прийде внутрішнє відчуття гармонії. Погано почуватимуться кардіологічні хворі. Збільшиться кількість серцевих нападів.

Терези

Загострюватимуться конфлікти між батьками й дітьми. Ставтеся з повагою до особистого вибору близьких людей. Не втручайтеся в родинні конфлікти друзів. Це лише ускладнить ситуацію

Скорпіон

Не марнуйте часу на розмови з людьми, які псують вам настрій. Цей тиждень краще провести у відпустці. Тоді вдасться уникнути претензій від роботодавців. Гроші знайдуть шлях до вашої кишені. Гарний результат дасть побачення.

Стрілець

Будьте наполегливими – і матимете результат. Вірте у свої сили. Коштів не бракуватиме. Подбайте про розширення бізнесу. Бережіть очі від надмірного навантаження. Уникайте суперечок. Із них важко буде вийти переможцем. Більше часу приділіть домашнім справам. Допоможіть друзям у скруті.

Козоріг

Не купуйте секонд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші. Що-небудь змінити в особистому житті зараз буде важко. Дозвольте подіям розвиватися послідовно. Не впадайте у відчай.

Водолій

Заробітки зростають. Не варто витрачати усе одразу. Представники протилежної статі захоплюватимуться вами. Не давайте їм марних надій, якщо не маєте серйозних намірів. Подорож із коханими завершиться серйозними змінами в житті. Чекайте на поповнення в родині.

Риби

Тиждень буде щедрим на винагороду. Ваша праця дасть гарний результат. Не кваптеся з прийняттям рішення про місце проживання чи навчання. Добре обдумайте своє рішення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...