Опубліковано: 11 Червня, 2023. Переглядів: 1651


Росія підірвала ще одну дамбу

Росіяни підірвали дамбу на річці Мокрі Яли у Донецькій області. По обидва береги річки сталося підтоплення, повідомив речник сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень “Українській правді”.

“Спочатку окупанти підірвали Карлівське водосховище, потім Каховську ГЕС, потім підривали інші гідроспоруди в окупованій частині Запорізької області.

У Запорізькій області вони очікують прориву Сил оборони, тому, щоб уповільнити наше просування, вони вдалися до цієї тактики, коли знову підірвали гідроспоруду на річці Мокрі Яли. Але це не впливає на просування Сил оборони”, – пояснив він.

На Таврійському напрямку Сили оборони перейшли від оборони до наступу. Є перші локальні результати з села Благодатне рухаються вперед на село Урожайне.

Ворог завдав потужного авіаудару по селу Новопавлівці. Три особи поранено.

На Времівському й Новопавлівському напрямку противник веде активну оборону, намагається відновити втрачені позиції. У районі Благодатного у росіян великі втрати.

На Таврійському напрямку ворог 22 рази атакував українські позиції, обстріляв 456 разів лінію фронту та прилеглі населені пункти.

Підрозділами ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напряму за добу виконали 1520 вогневих завдань. Цілями були колона зосередження особового складу і озброєння та військової техніки, станція радіоелектронної боротьби “Житель”. Обстріляли логістичний центр та місця зберігання боєприпасів, велась контрбатарейна боротьба.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...