Опубліковано: 10 Червня, 2023. Переглядів: 294


За росіянами приїхали рефрижератори і “труповозки” – Генштаб заявив про великі втрати у ворога

Російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат і намагаються їх приховати.

У тимчасово захопленому Бердянську в Запорізькій області окупанти закрили для відвідування територію у західній частині міста навколо моргу. На території самого моргу – скупчення до десяти санітарних автомобілів і декількох автомобілів-рефрижераторів.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

“Рух санітарних автомобілів у північному напрямку до лінії бойового зіткнення продовжується”, – розповів Генштаб про окупантів.

Українська авіація за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу росіян і два – по зенітно-ракетних комплексах ворога.

Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби уразили два пункти управління, п’ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, один артилерійський підрозділ на вогневій позиції і ще чотири важливі об’єкти окупантів.

Росіяни завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши вісім ракет. Зокрема чотири крилаті наземного базування “Іскандер” і 35 іранських ударних безпілотників типу Shahed по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Також ворог завдав 66 авіаційних ударів і здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

“На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано і пошкоджено приватні будинки, іншу цивільну та адміністративну інфраструктуру”, – повідомив Генштаб.

Противник зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської і Донецької областей. Протягом доби відбулось 28 бойових зіткнень.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...