Опубліковано: 11 Травня, 2023. Переглядів: 2271


Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: з′явилося відео з місця трагедії (+ВІДЕО)

Ввечері 10 травня близько 19.40, на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Розвадів Стрийського району, що на Львівщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Про це повідомляло Дзеркало Закарпаття.

У поліції Львівської області прокоментували сметельну ДТП, яка забрала життя жінки та двох дітей.

Правоохоронці встановили, що водійка автомобіля «Volkswagen Touran», 42-річна мешканка Стрийського району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де здійснила зіткнення з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

«Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком 4 і 14 років померли на місці події. Крім того, 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичних закладів», – повідомили у поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Також у поліції оприлюднили відео з місця летальної автопригоди.

Додамо, що винуватю ДТП санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...