Опубліковано: 4 Травня, 2023. Переглядів: 439


Прем’єр-міністр Угорщини зробив нову скандальну заяву

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що якби Дональд Трамп був зараз президентом США, то не було б війни Росії проти України.

Під час виголошення головної промови на Конференції консервативної політичної дії Орбан закликав Трампа балотуватися і “зробити Америку великою”.

Про це передає 444.hu.

Угорський прем’єр у своїй промові заявив, що ліві запустили вірусну атаку з міграцією, гендером і woke (“пробуджений” на діалекті афроамериканців; так називають тих, хто поділяє ліволіберальні та глобалістські ідеї – Gazeta.ua), щоб знищити нації.

Орбан назвав Угорщину інкубатором, де випробовується консервативна політика майбутнього. Там начебто не тільки говорили про перемогу над лібералами, але й втілювали її в життя. Прем’єр додав, що до 2015 року нікого у світі не цікавило, що робить угорський уряд.

“Світовій славі угорського експерименту ми завдячуємо Джорджу Соросу“, – сказав він.

Угорський прем’єр очікує, що велика політична битва в Європі в найближчі місяці буде пов’язана з тим, що Брюссель хоче відібрати у країн незалежну зовнішню політику. Заявив, що італійський, польський та ізраїльський уряди включили його до числа важливих правих союзників.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...