Опубліковано: 4 Травня, 2023. Переглядів: 10379


Страшна ДТП на Хустщині: з′явилися світлини з місця трагедії (+ФОТО)

3 травня о 23:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху між м. Хуст та с. Бороняво.

Як повідомили очевидці, водій ВАЗ-21093 не впорався з керуванням і допустив лобове зіткнення з деревом, внаслідок чого загинув на місці.

За викликом негайно виїхали бійці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою аварійно-рятувального інструменту вони деблокували з понівеченої машини тіло загиблого водія 1997 року народження. Тим часом правоохоронні органи встановлюють детальні обставини ДТП.

Що кажуть у поліції

Слідчі Хустського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за фактом ДТП на околиці райцентру, в якій загинув 25-річний водій легковика. Автомобіль учасника ДТП поміщено на арештмайданчик поліції. У справі буде проведено ряд експертних досліджень

Вчора, 3 травня, о 23:45 співробітники Хустського районного управління поліції  отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася неподалік райцентру.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії.

Відомо, що водій автомобіля «ВАЗ-2109» рухаючись у напрямку села Сокирниця не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де допустив зіткнення з деревом. За кермом перебував 25-річний мешканець села Крайниково, який від отриманих травм загинув на місці події.

Дані відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

Наразі у справі триває досудове розслідування та буде проведено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити об’єктивні обставини за яких трапилася ДТП, – повідомили у Відділі комунікації поліції Закарпатської області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...