Опубліковано: 1 Травня, 2023. Переглядів: 316


На Закарпатті гілка з дерева впала на людей, які сиділи на лавці. Чоловік травмований (+ФОТО)

В Ужгороді на Слов’янській набережній на двох людей, які сиділи на лавці, впала гілка з дерева. Про повідомила на Facebook-сторінці місцева жителька.

Внаслідок падіння дерева чоловіку надавали медичну допомогу у лікарні — повідомила Суспільному речниця Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан.

Сталося це 30 квітня. “Сьогодні, коли багато маленьких дітей, жінок з колясками та інших прохожих прогулювалось по набережній, впали гілки з дерева просто на нас, на лавицю і на доріжки. Пощастило, що ніхто з діток які катались неподалік, в тому числі та моя донька, не постраждав, а от нам з другом добряче дісталось”, — йдеться у повідомленні.

На місце події викликали поліцію та екстрену меддопомогу.

За словами Ганни Дан, до поліції звернулися люди, які відпочивали на Слов’янській набережній в Ужгороді. Вони повідомили, що на них упало дерево.

“У поліції зареєстрували заяву громадян. Наразі правоохоронці проводять перевірку для встановлення усіх обставин події”, — розповіла речниця. За її словами, внаслідок падіння дерева одному з громадян надавали медичну допомогу у лікарні.

Суспільне телефонувало до заступниці директора департаменту інфраструктури Ужгородської міськради Олександра Турянчик щодо даного інциденту. Вона повідомила, що ця територія належить до Боздоського парку.

Ми телефонували заступнику директора КП “Під замком” Дмитру Свириду. Він ситуацію прокоментує згодом.

В Ужгороді гілка з дерева впала на людей, які сиділи на лавці. Чоловік травмований


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...