Опубліковано: 25 Квітня, 2023. Переглядів: 329


На Закарпатті підприємливий місцевий депутат облаштував виробництво щебню безпосередньо біля прикордонної смуги (ВІДЕО)

Підприємливий місцевий закарпатський депутат облаштував виробництво щебню безпосередньо біля прикордонної смуги. Про це у Фейсбук написала Юлія Яцик.

“Підприємцю було надано дозвіл виключно на розчистку русла ріки Тиса біля кордону з Румунією. Видобутий у прикордонній смузі гравій привозився на місце, яке за планом призначене для його зберігання.

Але цього йому показалось замало, тому він прихопив ще кілька земельних ділянок поряд (правовстановлюючих документів на них не виявилося) та обніс парканом. На цій території він розмістив стаціонарні та мобільні дробилки для подрібнення пісчано-гравійної суміші у щебінь.

По класиці жанру підприємництво оформлено на дружину, яка на об’єкт навіть не виїхала, бо, як пояснила по телефону, не розуміється ні на документах, ні в питаннях виробництва. Наймані працівники не оформлені. Дозвільні документи на організацію виробництва відсутні.

На об’єкт викликано слідчо-оперативну групу, порушено кримінальну справу, проведено першочергові слідчі дії. Триває слідство…”, – йдеться у дописі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...