Опубліковано: 25 Квітня, 2023. Переглядів: 327


Чому не слід заряджати смартфон у чохлі: роз’яснення

Не всі власники смартфонів уважно ставляться до правильної експлуатації гаджетів, через що у них виникає низка проблем.

Зокрема, мало хто з користувачів замислюються про те, що зарядка смартфона в чохлі може бути не тільки незручною, але й шкідливою. Рано чи пізно через це з батареєю можуть початися серйозні проблеми.

Gazeta.ua розповість, чому смартфон шкідливо заряджати у чохлі.

Коли смартфон заряджається, він виділяє тепло, і якщо пристрій знаходиться в корпусі, тепло не може вільно поширюватися, що може призвести до перегріву та пошкодження акумулятора пристрою.

Крім того, деякі чохли можуть заважати правильній вентиляції смартфона, що також може викликати перегрів і погіршення його продуктивності.

Також зарядка в чохлі може займати більше часу, ніж без. Все через те, що якщо смартфон нагрівається під час зарядки, то це дуже часто призводить до того, що він заряджається повільніше.

Таким чином зняття чохла дозволяє прискорити процес зарядки.

Про правила зарядки без чохла йдеться на сайті багатьох виробників смартфонів. Зокрема, Apple стверджує, що зарядка iPhone без чохла позитивно позначиться на тривалості терміну служби акумуляторного блоку.

Тому, щоб уникнути цих проблем, перед зарядкою смартфона рекомендується зняти чохол. Це дозволить теплу вільно поширюватися, зменшить ризик перегріву і допоможе продовжити термін служби пристрою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...