Опубліковано: 21 Квітня, 2023. Переглядів: 164


У Києві попрощались із полеглим на фронті екснардепом Олегом Барною і його побратимом (+ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 21 квітня, у Києві розпочалась церемонія прощання із полеглим воїном 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, колишнім народним депутатом України Олегом Барною.

Прощання розпочалось із поминальної служби у Михайлівському Золотоверхому соборі. О 12:30 шану Герою віддали на Майдані Незалежності, повідомляє пресслужба бригади.

Разом з Олегом Барною прощалися і з його побратимом – 31-річним командиром єгерського взводу Валерієм Дороховим.

А в суботу, 22 квітня, о 9:00 розпочнеться поминальна служба в Університетській Церкві Святої Софії Премудрості Божої у Тернополі. Цього ж дня о 12:00 відбудеться прощання з Олегом Барною в Гарнізонному храмі Чорткова ‒ Соборі Петра і Павла,

У селі Білобожниця Чортківського району у суботу о 19:00 відбудеться парастас. А в неділю, 23 квітня, о 14:00 Героя поховають на місцевому кладовищі. Чин похорону відслужать у у церкві Преображення Господнього села Білобожниця.

Олег Барна був помічником гранатометника у 68-й окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша, мав звання старшого сержанта.

“Пан Олег відомий всім, як народний депутат восьмого скликання, але для нас він – побратим, який на рівних з усіма виконував бойові задачі. Коли командири оголосили набір в групу на штурм ворожих позицій, старший сержант Барна не вагався ані хвилини. Задачу виконано, ворога вибито. Але, на жаль, ціною життів наших хлопців”, ‒ зазначають побратими Барни із 68-ї бригади.

Олегу Барні 18 квітня мало виповнитися 56 років. Загинув він напередодні Дня народження.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...