Опубліковано: 20 Квітня, 2023. Переглядів: 1289


Масштаби розкрадань вражають: що виявила ТСК “Нацресурс” на Закарпатті (+ФОТО, ВІДЕО)

На Закарпатті працює ТСК з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів України, Держводагентства, Державної екологічної інспекції, їх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери їх управління, які могли призвести до зменшення надходжень до державного та місцевих бюджетів.

Про це поінформував голова ТСК “Нацресурс” нардеп Микола Тищенко у Фейсбук.

За його словами, члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради отримують безліч звернень мешканців Закарпаття щодо фактів розкрадання національних надр, зокрема піщано-гравійної суміші, видобутої з р.Тиса без відповідних дозволів.

Далі – мовою оригіналу:

“Що ми бачимо? Під виглядом аграрної фірми (слова керівника та документи зафіксовані) дане підприємство видобуває піщано-гравійну суміш. Відповідно, без жодних дозвіл на переробку. Класика жанру.

На території членами ТСК, народними депутатами, було зафіксовано близько 150.000 тон незаконно здобутої піщано-гравійної суміші, що є еквівалентом 405 млн грн.

Працює тимчасово-слідча комісія «Нацресурс», слідство триває. Буду тримати вас в курсі справи.

Поки наші хлопці боронять Бахмут, ми робимо все, щоб військовий бюджет отримував усі бюджетні надходження! А державні кошти йшли не до кишень крадіїв, а саме до бюджету!”, – написав Тищенко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...