Опубліковано: 14 Квітня, 2023. Переглядів: 275


Три помилки, які шкодять пральній машині

Три нехитрі дії після завершення прання допоможуть уникнути неприємних наслідків і продовжать термін служби пральної машини.

Багато людей, виправши речі, вимикають техніку, і на цьому все. Вони вважають, що більше нічого не потрібно робити. Однак це велика помилка, пише PIXEL.INFORM.

ЛЮК ПРАЛЬНОЇ МАШИНИ

Після прання дверцята залишають відчиненими хоча б на 3-4 години. Але краще не закривати їх добу, щоб техніка краще і швидше просохла всередині. Якщо після прання люк завжди закривати, то згодом від машинки доноситиметься неприємний запах. Крім того, від речей теж буде пахнути затхлістю.

ЛОТОК ДЛЯ ПОРОШКУ

На цю деталь також варто звернути увагу. По-перше, тут теж накопичується волога. По-друге, в лотку може залишитись трохи порошку, який згодом утворює твердий шар. Як наслідок кювета стане чудовим місцем для розвитку бактерій.

ГУМОВИЙ УЩІЛЬНЮВАЧ

Дуже часто в гумовій манжеті після прання залишається трохи води, миючих засобів та бруду. Тому ганчіркою потрібно акуратно протерти цю деталь, яка при відкритих дверцятах швидко просохне і не стане притулком для бактерій та цвілі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...