Опубліковано: 9 Квітня, 2023. Переглядів: 338


Гороскоп на 10 – 16 квітня

Тиждень з 10 по 16 квітня принесе у життя кожного українця чимало змін. Хтось перегляне режим роботи, а дехто ламатиме стереотипи і змінюватиме орієнтири.

Про це ГПУ розповіла астрологиня Олена Максимова.

“У вівторок краще шукати нове житло і змінювати роботу, – говорить астрологиня. – Вдалий час, аби почати опановувати нову професію.

Записуйтеся на курси та не шкодуйте грошей на початок нової справи. Закладайте фундамент дому. Життя Тельців, Терезів і Водоліїв неймовірним чином зміниться на краще. Не відмовляйтеся від відряджень. Подорожі будуть вдалими. Тиждень перед Великоднем буде сповнений пригод та клопотів, але з усім вдасться справитися, якщо гарно висипатиметеся і з гарним настроєм братиметеся до справ. Не перекладайте обов’язки одне на одного. Лише у гурті ви здатні досягти кращого результату. Беріть на себе обов’язки волонтера та помічника. Тоді вдасться зробити багато корисного”.

Овен

Слідкуйте за гаманцем. Є ризик розтратити усі заощадження. Ведіть список щоденних витрат. Так вдасться більше заощадити. Будьте терпеливими до дітей та коханих. Спокій у домі залежатиме від вас.

Телець

Будете не схожими на себе. Захочете йти напролом, не помічаючи перешкод. Вдасться зрушити багато застійних процесів. За важливі проєкти беріться від вівторка. Займайтеся репетиторством. Це допоможе заробити додаткову копійку.

Близнюки

Зберіться з думками. Розсіяним доведеться переробляти деякі справи кілька разів. Керівництво може поводитися неадекватно. Але ви зможете вплинути на його поведінку і рішення. Просто займіть позицію спостерігача. Добре пройде курс масажу та заняття у басейні.

Рак

Не бійтеся висловлювати свою думку. Оточіть себе однодумцями. Навіть у найважчі хвилини пам’ятайте, що ви сильні та незламні. Цього тижня доля усміхнеться відважним. Зустрічатимуться цікаві перехожі. Не опустіть можливості зав’язати надійне знайомство.

Лев

Почуватиметеся збентеженим, роздратованим і дезорієнтованим. Багато планів не вдасться втілити у життя. Можете пережити одразу кілька розчарувань. Не обговорюйте своїх коханих і сімейні негаразди зі знайомими.

Діва

Розпочаті проекти виявляться збитковими. Ризикуєте втратити ділового партнера. Більше часу присвятіть родині. Наведіть порядок у домі. Відвідайте літніх родичів. Переговори перенесіть на кінець місяця.

Терези

На початку тижня не варто оновлювати гардероб. Речі погано носитимуться, гроші викинете на вітер. За покупками до Великоднього столу вирушайте після середи.

Скорпіон

Гарно піде торгівля. Налагодяться справи у рієлторів, бізнес-аналітиків та менеджерів. Вдасться заробити більше, ніж за попередній місяць. Ваша родина збільшиться. Народжуватимуться діти, донька чи син приведуть у дім своїх обранців.

Стрілець

Не час відпочивати. Зануртеся у роботу з головою. Цей тиждень годуватиме протягом року. Не будьте нав’язливими, не забувайте про етику. Не жалійтеся батькам на чоловіка чи дружину. Їхнє втручання у вашу сім’ю може розпалити ще більший конфлікт.

Козеріг

Не сидітимете на місці, хотітиметься бути комусь корисним. Не варто розпочинати пошук партнера в інтернеті. Розчаруєтеся вже на першому побаченні. Не варто вступати у суперечки за майно. Втратите більше, ніж сподівалися здобути.

Водолій

Особливу увагу сім’ї варто приділити батькам, діти яких цього року закінчують школу. Випускники будуть особливо вразливими, хвилюватимуться через мультимедійний тест і майбутній вступ, потребуватимуть підтримки.

Риби

Перейматиметеся кар’єрою настільки, що забудете про сімейні проблеми. Кохані цього не пробачать. Якщо хочете уникнути сварок, частіше цікавтеся їхніми планами та самопочуттям. Зростає внутрішня тривожність. Слухайте повільну музику, довіряйте свої секрети щоденнику.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...