Опубліковано: 7 Квітня, 2023. Переглядів: 575


На заході України знайшли застреленим начальника прикордонної застави: що відомо

У Волинській області знайшли застреленим начальника прикордонної застави. Службовець приїжджав на виклик про підрив на міні транспорту. Про це повідомив телеканал “Конкурент TV“.

6 квітня поблизу села Пулемець військовослужбовець ДПСУ, керуючи екскаватором, проводив інженерні роботи з укріплення кордону.

Під час робіт він наїхав на міну і підірвався. Водій екскаватора не постраждав, однак начальника прикордонної застави, який прибув на місце інциденту, знайшли застреленим.

“Невдовзі на місце події прибули начальник прикордонної застави разом з інспектором прикордонної служби. Після огляду території начальник відійшов нібито зателефонувати і через деякий час пролунав звук, схожий на постріл. Начальника застави знайшли неподалік від місця події з вогнепальним пораненням у голову”, – розповіла речниці теруправління Державного бюро розслідувань у Львові Тетяна Муравель.

Тривають слідчі дії і встановлюються обставини інциденту.

Відкрито кримінальне провадження за статтями – умисне вбивство з позначкою самогубство і недбале ставлення до військової служби.

Загибель військового підтвердили у Державній прикордонній службі, повідомила “Українська правда“.

Розслідуванням займається Державне бюро розслідувань.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...