Опубліковано: 7 Квітня, 2023. Переглядів: 362


Експерти назвали місця, де категорично не варто розміщувати Wi-Fi роутер

Правильне розташування Wi-Fi роутера забезпечить вам гарне з’єднання з мережею.

Щоб уникнути проблем із підключенням до Wi-Fi, роутер повинен бути розміщений якомога вище у вашому будинку. Найкраще місце — це найвища точка на стіні, радять фахівці. Про це пише видання Sante Plus.

Експерти кажуть, що антени маршрутизатора природно випромінюють свої сигнали вниз.

Саме тому точка установки повинна бути якомога вищою. Фахівці радять встановити полицю, призначену для цього. Таким чином, у вас не буде проблем із підключенням, а покриття бездротової мережі не зменшиться.

Важливо пам’ятати, що Wi-Fi-маршрутизатор або bbox інтернет-провайдера не можна розміщувати всередині меблів. Справді, видимі кабелі Ethernet не дуже гарні, але не рекомендується закривати маршрутизатор Wi-Fi. Це зменшує підключення точки бездротового доступу.

Також у жодному разі не розміщуйте роутер поруч із джерелом води. Справа в тому, що вода заважає передачі сигналів, що випромінюються пристроєм. Це стосується холодильників або навіть акваріумів (бажано, щоб роутер був взагалі в іншій кімнаті або максимально далеко від нього).

Як вибрати найкращі місця для встановлення Wi-Fi-маршрутизатора? Все просто: антени вашого Wi-Fi роутера спрямовані в різні боки, і тому краще поставити його в центрі вашого будинку, щоб забезпечити гарний зв’язок. І найголовніше, не ставте роутер у куток.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...