Опубліковано: 12 Березня, 2023. Переглядів: 1784


Побиття лейтенантом строковика: у військовій частині офіційно відреагували на інцидент (ФОТО)

Командування частини вдячне всім, хто переслав інформацію, яка стосується інциденту, що трапився в одному з підрозділів.

Командування навчального центру в Житомирі відреагувало на інцидент в Мережі та розпочало службове розслідування щодо лейтенанта, який на відео бив строковика.

Фігурантів інциденту відсторонено від виконання службових обов’язків до кінця розслідування. Про це повідомляє 190 навчальний центр Житомирський район смт. Гуйва де і трапився прикрий випадок.

«Командування частини вдячне всім, хто переслав інформацію, яка стосується інциденту, що трапився в одному з підрозділів.

Ми розділяємо обурення щодо виявленого факту. Вже розпочато службове розслідування, до якого долучені всі компетентні структури: Служба Військового правопорядку, контррозвідка, Державне бюро розслідувань тощо», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фігуранти інциденту відсторонені від виконання службових обов’язків до кінця розслідування.

«Ми будуємо армію нового формату, де нема місця зловживанням та нестатутним стосункам. Винуватці однозначно понесуть суворе покарання. За результатами розслідування буде прийнято відповідні рішення»,  – додали в частині.

Нагадаємо, що Житомирі молодший лейтенант Вітусевич Віктор побив солдата строковика.

Відео оприлюднили у соцмережі.

Згодом з’явилося й відео з “вибаченням” офіцера, який пояснив, що побив хлопця за вживання алкоголю.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...