Опубліковано: 8 Березня, 2023. Переглядів: 286


В Україні кардинально зміниться погода: прогноз на 9 березня

9 березня тепла погода переважатиме практично повсюди в Україні. Протягом дня четверга температура повітря становитиме +10…15°С, у північних областях та на північному заході буде в межах +7…13°С, а у південній частині до +12…17°С, написала у Facebook синоптикиня Наталка Діденко.

“То мучиці, то водиці. Десь за такою приказкою, коли тісто замішують, прямуватиме найближча синоптична ситуація.

Стрибок до +18 градусів, потім спад до -2 градусів. Дощі, сніг, штиль – штормовий вітер, західний, потім південний, потім північно-західний. Напрямок вітру вказується такий, звідки очікується чи звідки дме. Якщо читаєте, що вітер західний, значить, чимчикує повітряна маса із заходу, якщо південний вітер – віє із півдня. І так далі”, – ідеться у повідомленні.

Погода прийдешня буде мінливою. Пориви південно-західного вітру завтра досягатимуть штормових 15-20 м/с. Дощі пройдуть у четвер у західних та північних областях (вночі, коли холодніше, є ймовірність мокрого снігу).

У центральній частині, на сході та півдні України переважатиме суха вітряна погода із сонячними проясненнями.

У Києві 9 березня передбачається активна волога вітряна погода з періодичним дощем. Пориви південно-західного вітру можливі до 15 м/с. Буде завтра тепло, вдень до +12°С.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...