Опубліковано: 7 Березня, 2023. Переглядів: 457


В Україні оголосили нагороду за імена вбивць полоненого Героя: озвучено значну суму

Жорстоке вбивство російськими окупантами беззбройного військовослужбовця ЗСУ викликало широкий громадський резонанс, а небайдужі вже почали шукати як ім’я українського Героя, так і його вбивць.

Як повідомив у своєму Facebook відомий адвокат, правозахисник і громадський діяч Масі Найєм, ім’я розстріляного воїна має бути встановлене як данина поваги.

“1000$ за ім’я того, кого застрелили росіяни після слів “Слава Україні”. З достовірними доказами, що це він”, — повідомив Найєм.

При цьому у коментарях до запису знайшлися небайдужі, які вирішили додати до цієї суми свої кошти. На момент написання цієї новини сума нагородження зросла до 3500 доларів.

Крім того, українці також схотіли з’ясувати й імена російських убивць. Так, голова Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв у коментарях повідомив, що готовий заплатити по 5000 євро за імена кожного з окупантів, які були причетні до розстрілу.

Як повідомлялося раніше, відео розстрілу беззбройного чоловіка розлетілося мережею 6 березня. На кадрах видно, як український полонений військовий докурює сигарету та каже фразу “Слава Україні”, після чого окупанти миттєво вбивають його автоматною чергою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...