Опубліковано: 3 Лютого, 2023. Переглядів: 7551


У ПрАТ «Закарпаттяобленерго» зробили застереження

Мокрий сніг, налипання снігу, хуртовина та ожеледиці – таку погоду прогнозують Закарпатські синоптики на найближчу добу. Місцями налипання мокрого снігу, хуртовина, вночі та вранці подекуди туман. На дорогах ожеледиця.

З огляду на прогноз у ПрАТ «Закарпаттяобленерго» застерігають: сильні пориви вітру, сніг, ожеледиця можуть чинити вплив на лінії електропередач, призводити до налипання на них та на розташованих поруч деревах снігу, особливо мокрого, що, своєю чергою, може призвести до непередбачуваних ситуацій.

Велике прохання до всіх максимально слідкувати за ситуацією навколо, за можливості – не пересуватися під електролініями, не паркувати під ними авто тощо.

Краянам варто бути обачними, слідкувати за ситуацією навколо: якщо ви побачили обірвані електромережі, в жодному разі не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів — це смертельно небезпечно! В разі можливості організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду аварійної бригади ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

У разі виникнення непередбачуваних ситуацій звертайтеся за номером кол-центру 0-800-50-16-20, який працює цілодобово та безкоштовно!

Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Читайте також: Графік відключення світла на Закарпатті на суботу, 4 лютого


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...