Опубліковано: 23 Січня, 2023. Переглядів: 11494


На Закарпаття надійшла сумна звістка (ФОТО)

12 січня 2023 року надійшла сумна звістка про загибель солдата Дениса Капальчика, який вважався безвісти зниклим з 28 грудня 2022 року.

Найбільшою його мрією було повернутися до сім’ї живим.

Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомив Рудольф Буксар.

27 грудня 2022 року російські окупанти в районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області атакували та обстріляли зі ствольної артилерії та мінометів позиції підрозділів Сил оборони України, внаслідок чого солдат Денис Капальчик, водій першого гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки військової частини А7080 101-ї окремої бригади територіальної оборони Сил ТрО України, зник безвісти.

Після проведення пошукових заходів, 12 січня 2023 року було знайдено тіло Дениса Капальчика, що загинув на полі бою від отриманих травм та поранень, несумісних із життям.

КАПАЛЬЧИК Денис Анатолійович народився в с. Руські Комарівці Ужгородського району Закарпатської області 12 січня 1988 року. В 2006 році доля звела його з майбутньою дружиною Олександрою. У щасливому шлюбі народилися двійко дітей – синочок Артемчик (2006 р.н.) та донечка Елізабет, яка побачила світ за шість днів до початку широкомасштабного вторгнення окупантів.

З першого дня війни Денис пішов добровольцем захищати Батьківщину. Добрий, щирий, веселий, мужній, надійний, люблячий чоловік і татусь жив своєю сім’єю та дітьми. Вони для нього були всім. Хоробрий та відважний, Денис завжди приходив на допомогу іншим. Він був патріотом, на яких тримається Україна. І до війська пішов заради вільного і щасливого майбутнього своєї родини та Батьківщини. Найбільшою його мрією було повернутися до сім’ї живим. Він був і назавжди залишиться найкращим коханим чоловіком і татусем.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...