Опубліковано: 3 Січня, 2023. Переглядів: 368


Чи вимикатимуть сьогодні світло ‒ обнадійливі новини від Укренерго

В Україні 3 січня обмеження споживання електроенергії до 14:00 не застосовуватимуть.

Завдяки теплій погоді споживання в Україні знижене, а електростанції виробляють достатньо енергії для покриття навантаження. Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

Окрім цього, через ясну погоду в ранкові й денні години підвищене виробництво електроенергії сонячними електростанціями.

“Водночас, на вечір прогнозують поступове зростання споживання. Тому диспетчерський центр Укренерго довів ліміти споживання до областей на другу половину доби для забезпечення балансу в енергосистемі”, ‒ ідеться у повідомленні.

В Укренерго також нагадали, що росіяни знову вдарили по енергооб’єктах на сході й півдні країни. Є пошкодження в розподільчих мережах.

“Ремонтні роботи та відновлення живлення проведуть відразу після отримання відповідних дозволів військових. Укренерго, виробники електроенергії та оператори систем розподілу продовжують відновлювати пошкоджені росіянами енергооб’єкти для забезпечення живлення споживачів і підвищення його надійності. Будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся енергомісткими приладами почергово”, ‒ наголошують в Укренерго.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...