Опубліковано: 3 Січня, 2023. Переглядів: 376


Росія завдала авіаційних і ракетних ударів по Україні: де фіксували “прильоти”

Минулої доби, 2 січня, противник завдав по Україні шість ракетних і 52 авіаційних удари, здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Всі шість ракетних, а також 30 авіаційних ударів ворог завдав по цивільній інфраструктурі.

Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 3 січня.

Минулої доби окупанти також запустили по Україні 27 дронів-камікадзе – усі збили Сили оборони України.

“Загроза завдання ворогом авіаційних і ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України”, – додало командування.

Ситуація на фронтах на 6:00, за даними Генштабу

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка залишається “без суттєвих змін”. Як зазначається, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, але ознак формування наступальних угруповань не видно.

На Сіверському та Слобожанському артилерійських та мінометних обстрілів зазнали райони населених пунктів Липівка, Єліне Чернігівської області. Волфине, Павлівка, Покровка, Майське Сумської області. Також Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Охрімівка, Кам’янка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстрілював з усього спектру артилерії райони населених пунктів Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Лиман Перший, Вільшана, Куп’янськ, Кучерівка, Орлянка, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Першотравневе Харківської області. Новоселівське, Андріївка та Стельмахівка Луганської області.

На Лиманському ворог гатив з танків, мінометів, ствольної артилерії в районах населених пунктів Макіївка, Площанка, Невське, Червонопопівка, Діброва Луганської області, а також Терни Донецької області.

На Бахмутському противник обстріляв з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Спірне, Берестове, Білогорівка, Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Костянтинівка, Ступочки, Кліщіївка, Андріївка, Біла Гора, Курдюмівка, Диліївка, Майорськ, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському ворог атакував з танків та артилерії різних типів в районах населених пунктів Веселе, Бердичі, Авдіївка, Георгіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Водяне Донецької області.

На Новопавлівському напрямку противник бив з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Вугледар, Золота Нива, Велика Новосілка, Времівка Донецької області.

На Запорізькому ворог обстріляв з танків та всього спектру артилерії в районах населених пунктів Новопіль Донецької області. Ольгівське, Зелений Гай, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне, Гуляйпільське, Чарівне, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське та Плавні Запорізької області. Мусіївка, Червоногригорівка Дніпропетровської області.

На Херсонському противник не припиняє обстрілювати населені пункти вздовж правого берега річки Дніпро. Зокрема, від артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура населених пунктів Херсон, Зеленівка, Інженерне, Молодіжне, Антонівка та Берислав Херсонської області, є постраждалі серед мирного населення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...