Опубліковано: 3 Грудня, 2022. Переглядів: 706


На Закарпатті сталися дві смертельні ДТП: що відомо (+ФОТО)

На Закарпатті протягом доби, другого грудня, сталися дві аварії, внаслідок яких загинуло двоє пішоходів та ще одного госпіталізували до реанімаційного відділення. Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

Перше повідомлення про аварію надійшло поліцейським близько 18:30.

За словами заявника, у селі Кам’янське Берегівського району трапився наїзд на жінку-пішохода. Поліцейські з’ясували, що 53-річний водій мікроавтобуса “Mercedes Sprinter” наїхав на 52-річну жінку, яка в той час перебігала проїзну частину дороги. Внаслідок аварії травмована померла на місці події, — йдеться у публікації.

На Закарпатті протягом доби стались дві смертельні аварії

Інша аварія трапилася через годину у селі Ключарки Мукачівського району. Прибувши за викликом поліцейські оглянули місце ДТП. Встановили, що 60-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” здійснив наїзд на двох пішоходів, які саме переходили дорогу. Внаслідок наїзду 41-річний мешканець села Страбичово загинув на місці аварії, а його 42-річний попутник був госпіталізований до лікарні, — повідомляють поліцейські.

За кермом чоловіки перебували в тверезому стані. Машини вилучили та помістили на спецмайданчик поліції. Якщо провину доведуть, то чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває, — йдеться у публікації.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...