Опубліковано: 27 Листопада, 2022. Переглядів: 788


Астрологи назвали чотири найнебезпечніші дні в грудні 2022 року

В останній місяць року буде чотири небезпечні дні. Кожен із них унікальний, тому підхід до розв’язання проблем та негараздів у ці дні буде різним. Астрологи розповіли, в які дні грудня необхідно буде проявляти максимальну обережність.

Про це пишуть Українські Новини.

6 грудня – перехід Меркурія до знаку Козерога

Меркурій у Козерозі почувається досить погано. Його енергетичні потоки спотворюються, тому люди стають скритнішими. З 6 числа і до кінця року на нас чекає знижена продуктивність, що разом зі святами, що наближаються, істотно позначиться на ефективності будь-яких справ в цілому. Стихія Землі спотворюватиме інформаційні потоки, тому остерігайтеся чуток і пліток, особливо у день переходу 6 грудня.

10 грудня – перехід Венери до знаку Козерога

Далі за Меркурієм до знаку Козерога увійде і Венера, з якою він зараз у відносній близькості. Венера у Козерозі теж почувається погано, тому можна зробити простий висновок про те, що останні 20 днів 2022 будуть вкрай непростими. Сам день переходу відзначиться підвищеною жадібністю людей, егоїзмом, а в деяких випадках ще й знервованістю, яка прийде на зміну зібраності.

21 грудня – день зимового сонцестояння

Зимове сонцестояння – день далеко не найпростіший. Він може бути сумним, але цього разу він, навпаки, буде трохи нервовим, тому що в цей час Сонце віддасть кермо правління Місяцю, а спадний Місяць в цей день опиниться в знаку Стрільця. Таке становище Місяця вкрай негативно позначається на його енергетиці, тому день виявиться досить складним, непередбачуваним. Багато людей будуть поводитися агресивно і дуже недовірливо.

29 грудня – найнебезпечніший день грудня

29 грудня відбудеться відразу дві важливі події. Перше – початок ретроградного руху Меркурія. Мало того, що він перебуває в дуже несприятливому становищі у знаку Козерога, то ще й почне зворотний рух, чим спровокує появу ще більших проблем. Будьте обережнішими в останні дні 2022 року у плані спілкування з незнайомими людьми. Нікому не розповідайте про свої плани на новорічну ніч та початок 2023 року.

Меркурій та Венера 29 числа опиняться у поєднанні один з одним. За аналогією з попереднім з’єднанням цих двох планет, яке було в листопаді, 29 грудня не варто лаятись, а також потопати в думках про минуле. У цей день оточуючі стануть мстивішими, негативнішими та непередбачуваними. Будьте обережнішими і не переходьте нікому дорогу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...