Опубліковано: 3 Листопада, 2022. Переглядів: 218


Шойгу набрехав про завершення мобілізації. Український Генштаб розповів подробиці

У країні-агресорці Російській Федерації продовжується мобілізація.Незважаючи на оголошене “завершення часткової мобілізації”, військове керівництво РФ продовжує набір так званих “добровольців” для у часті у війні на території України. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

“Військкомати отримали вказівки щодо подальшого формування так званих добровольчих підрозділів.

Цими “добровольцями” можуть стати чоловіки з погашеною судимістю, без обмеження віку та за будь-якого стану здоров’я, окрім осіб, що мають офіційний статус інваліда”, – пишуть.

Щоб уникнути юридичних і фінансових зобов’язань, укладання контракту з міністерством оборони РФ з такими особами не передбачається, повідомляють.

Раніше відмобілізований особовий склад російських окупантів має низький рівень морально-психологічного стану, що призводить до надзвичайних подій у місцях дислокації, розповіли у Генштабі.

Так, у підрозділах 57 мотострілецької дивізії так званих територіальних військ, на етапі злагодження у Казані, самовільно залишило частину понад 15 осіб солдат і сержантів.

А під час передислокації в Україну ще двоє мобілізованих вчинили самогубства.

Генштаб ЗСУ повідомляє про низьку навченість особового складу ворога і швидкий вихід з ладу бойової техніки, що знята зі зберігання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...