Опубліковано: 4 Жовтня, 2022. Переглядів: 410


Генштаб попередив українців про нові атаки з боку РФ

Минулої доби, 3 жовтня, Росія продовжила завдавати ударів по цивільній інфраструктурі та оселях мирних українців. Загроза авіаційних та ракетних ударів окупантів зберігається на всій території України. Про це попередив Генштаб Збройних сил України вранці 4 жовтня.

Упродовж 3 жовтня окупанти завдали трьох ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснили понад 100 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

“Від ворожих ударів постраждало більш як 20 населених пунктів. Зокрема, Білогорівка, Зайцеве, Мар’їнка та Бахмут. Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, веде повітряну розвідку”, – йдеться у зведенні.
На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках противник обстріляв з танків та артилерійських систем різних типів.

На Слобожанському напрямку було гаряче в районах населених пунктів Стрілеча і Дворічна.

На Краматорському напрямку атак зазнала Білогорівка, Верхньокам’янське, Серебрянка. Також ворог здійснював мінування на маршрутах можливого висування українських воїнів.

На Бахмутському напрямку прилітало в районах населених пунктів Соледар, Бахмут, Майорськ, Зайцеве, Яковлівка. На Авдіївському напрямку – Авдіївка, Мар’їнка, Новоукраїнка, Новомихайлівка, Суха Балка.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстрілів із танків, мінометів та ствольної артилерії зазнали райони понад 20 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Серед них – Новояковлівка, Гуляйпільське, Новосілка, Новопіль, Залізничне та Богоявленка.

На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали райони понад 25 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...